A legjobb csapat az országban!

Az ember gyorsan rájön ha vállalkozást indít, hogy nem éri meg spórolni az idővel és az energiával ha keresgélésről van szó, hiszen muszáj a legjobb szakembereket megtalálni minden egyes feladat elvégzésére ahhoz, hogy tényleg a legjobbak lehessünk és a lehető legjobb eredményeket tudjuk elérni a cégünk és így persze saját magunk számára. Gondolni se gondolná az ember, hogy egy-egy projekt sikeressége sokszor nem a fő dolgokon, nem a látványos pontokon, hanem sokszor kicsi, apró tényezőkön múlik, amire egy átlag vállalkozó, átlag ember nem is gondolna. Én is beleestem legutóbb ebbe a problémába, hiszen ötvösként azt kell mondjam, hogy egyre nehezebben boldogultam a folyamatos termék készítés és az ügyfelezés, az eladás között, így eldöntöttem, hogy szükségem van egy weboldalra, hogy értékesíteni tudjak úgy, hogy közben igazából dolgozok és új ékszereket készítek.

Persze az ötlet iszonyatosan jó volt, és sikerült egy nagyon profi webes céget találnom a megoldásra, azonban egyetlen egy apró dologra nem gondoltam, pedig iszonyatosan fontos és nagymértékben meghatározza az eredményt, mégpedig hogy ha nem csináltatok tökéletes képeket, a termékfotó vagy a tárgyfotó, ki hogy hívja nem minőségi és magas szintet képviselő eredmény, akkor a vevő nem tudja magabiztosan eldönteni hogy vásárolni szeretne, és bizonytalanul nem fog senki sem ékszert venni. Mire én erre rájöttem nagyon sok idő eltelt. A weboldalam látogatottsága folyamatosan nőtt, és csak azt vettem észre, hogy az érdeklődés hihetetlen nagy, de érdeklődés marad sajnos. Nem igazán nyomnak rá a vásárlás gombra.

Ekkor kerestem fel budapest legjobb termékfotó csapatát, a Fotoda csapatát, akik Balogh Tamás Osztya segítségével hihetetlen nagy szakmai tapasztalatra és tudásra tettek szert, amit a végeredmény is tökéletesen mutat. Én éppen ezért azt mondom, hogy ha manapság bárki termékfotó vagy tárgyfotó, ékszerfotó témakörében keres megoldást, csakis őket kérje fel a munka elvégzésére, mert biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni, sőt, tökéletesen elégedett lesz.