A legjobb csapat tökéletes eredményekkel

Amikor én céget alapítottam még egészen fiatal voltam, és persze én is azt gondoltam, hogy az elsődleges feladatom az, hogy minél előbb megmutassam azoknak az embereknek akik nem hittek bennem, a vállalkozásomban, és abban, hogy én képes vagyok ezt kiépíteni és sikeresen működtetni, hogy bizony nincs igazuk és nem hogy megcsináltam amire ők nem tartottak elég jónak, hanem szárnyal a cég és sikert sikerre halmoz. Tudtam ugyanis, hogy az építőipar a kezemben van, szinte bármilyen munkát meg tudok csinálni és hát természetesen munkatársak terén sem voltam gondban, egyetlen dolgot azonban kihagytam a történetből, hogy vannak olyan feladatok is, amik a cégvezetéshez és nem a szakmához és szakmai tapasztalathoz kapcsolódnak, és azokat is tökéletes szinten és eredménnyel el kell tudni látni.

Ilyen volt például a munkavédelem és annak feladatai. Fogalmam sem volt a kezdetekkor, hogy milyen feladatokkal fogok találkozni ezen a téren, arról nem is beszélve, hogy azt még kevésbé tudtam, hogy hogyan fogom megoldani ezeket. Nem vagyok jogász és nem is értettem már csak azt sem, hogy vajon mi vonatkozik rám és a vállalkozásomra és mi nem. Egyszóval sürgősen szükségem volt egy külső szakértő csapat segítségére.

Hála a jó égnek az egyik nagyon jó barátom ajánlotta az activesafety csapatát, és nem is kellett csalódnom. Az általuk biztosított munkavédelmi koordinátor a cég egyik legnagyobb segítsége, hiszen rengeteg terhet levesz az embereim válláról, akik ezáltal tudnak koncentrálni az ügyfélszerzésre és a cég menedzsment feladatainak kiszolgálására. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket én is, hogy ha profi és tökéletes eredményt biztosító csapatot keresnek a munkavédelem területére, és olyan munkavédelmi rendszert szeretnének, ami valódi védelmet nyújt és nem csak látszat védelmet ad.