Minden problémánk egycsapásra feloldódott

Amikor én eldöntöttem, hogy a saját lábamra állok és alapítok egy céget, még fogalmam sem volt, hogy a kezdet sokkal könnyebb lesz számomra mint gondoltam, a folyamatos és profi működtetés viszont komoly nehézségeket fog okozni. Iszonyatosan féltem ugyanis a cégalapítástól, és talán éppen ezért nagyon fel is készültem mindenre. Mindent pontosan elterveztem, utána olvastam dolgoknak, szakértői segítséget kértem ott ahol úgy éreztem hogy elakadnék, egyszóval pontosan és precízen előkészítettem a cégem indulását és indítását. A későbbiek során azonban azt gondoltam, hogy jó pár évig ez a cég menetelni fog szépen az én közreműködésem nélkül, hiszen én a menedzsment feladatokat szerettem volna csak ellátni és komolyabb beleszólást nem szerettem volna egy jó három évig a cég életébe. Persze ez mondanom sem kell hogy máshogy alakult.

A vállalati kommunikáció ugyanis olyan szinten romlani kezdett, hogy sajnos napról napra éreztem a hatását, mind a vállalati hangulaton, mind a a felmondások számának növekedésén és persze az ügyfélelégedettség romlásán egyaránt. Tudtam jól, hogy sajnos az az állapot sokáig nem tartható, ezért olyan cég vagy csapat után kezdtem érdeklődni, aki precíz és profi segítséget tud számunkra nyújtani a hasonló problémák feloldásában.

Felkerestem egy tökéletes ajánlás kapcsán a Kogwheel csapatát, és bizony azt kell mondjam, hogy nem csak profi és biztos, de nagyon gyors segítséget kaptam a cégem megmentéséhez. Ez a kis csapat ugyanis a kommunikációs tréning szolgáltatás keretein belül hihetetlen eredményeket ért el már rövid idő alatt is. A kellemetlen problémák megszűnni látszottak, a hangulat egyre jobb lett a vállalaton belül és az emberek újra jól érezték a cégnél magukat. Örökké hálás leszek ennek a kis csapatnak és csak javasolni tudom őket bárki számára, nem csak kommunikációs tréning, hanem bizony mondjuk a stresszkezelés kapcsán egyaránt.