Gyors és gyönyörű munka

Nehéz választás eredményeként találtunk rá nem olyan régen a genezisbau csapatára, és megmondom őszintén, hogy az első munkanapig bizony még úgy is zsákbamacskának éreztük mi is a választást, hogy iszonyatosan sok ajánlást és még több referencia anyagot kértünk be mielőtt szerződést kötöttünk volt ezzel a kivitelező csapattal. A lakásfelújítás ugyanis sosem volt könnyű, de most, hogy szinte fogalmunk sincs sem arról, hogy egyáltalán mit hogy kell csinálni, sem arról, hogy milyen anyagok kaphatók a piacon, melyiknek mi az előnye és hogyan kellene ötvözni ezeket, nem beszélve a tervezésről, az embernek fogalma sincs hogy jól választ-e még a referencia anyagok készhez vétele után sem, egészen addig, még a saját szemével nem látja hogy a csapat hogyan dolgozik, milyen eredményeket képesek elérni.

Mi most már tudjuk, hogy ez a csapat tökéletes választásnak bizonyult a gipszkartonozás terén, mint ahogyan azt is tudjuk, hogy vannak még olyan munkafázisok és feladatok, amiket szeretnénk rájuk bízni, és a jövőben hogy ha egy teljeskörű lakásfelújítás terveit elkészítjük, őket fogjuk felkérni a megvalósításra, mert biztosak lehetünk benne, hogy profin, maximális minőségben lesznek elvégezve a feladatok. Nem lesz feleslegesen drága anyag beépítve, ami indokolatlan, nem lesz szükség egy év múlva a felújítás felújítására, nem fognak plusz napokat eltölteni a semmi menedzselésével és ami talán még ezeknél is fontosabb, a minőség nem csak tartós lesz, hanem bizony a csapat is iszonyat megbízható.

Manapság ugyanis nem egyszer fordul elő, hogy az ember ott találja magát a kezdés napján egy üres ingatlanban, mert a csapat mégsem végzett az előző munkájával, és újabb egy-két hónap szükséges ahhoz, hogy egyáltalán el tudják kezdeni a feladatok megvalósítását. A Genezisbau csapata mindig pontosan kezdte a munkát és időre is fejezte be. A feladatok csúszása sosem az ő hibájuk volt, hanem mondjuk egy rossz előző kivitelezés vagy előre nem várt probléma felmerülése, és azt is iszonyat gyorsan feloldották számunkra. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, mert biztos vagyok benne, hogy legalább annyira elégedettek lesznek a munkájukkal, amilyenek mi is voltunk és reméljük leszünk is még a jövőben.