Ne elégedj meg az átlagossal!

Számtalan esetben olvastam már tanulmányokat, melyek azt próbálták boncolgatni, hogy vajon hogyan és milyen taktikák mellett lehet egy tökéletesen, vagy ahhoz közeli módon működő vállalatot vagy vállalkozást felépíteni. Rengeteg jó ötletet olvastam, és még több elhibázott gondolatot, de egyetlen egy kérdéskört senki sem feszegetett, mégpedig hogy csak a tökéletessel, és mindig a legjobbal elégedjen csak meg az ember, még a lehető legkisebb feladat vagy munka tekintetében is. Sosem tudhatjuk ugyanis, hogy egy-egy kis mozdulat vagy alakítás a vállalat életében milyen sikereket tud hozni a jövőben vagy milyen kudarcokat fog generálni. Ez lehet hogy így első hangzásra sután hangzik, de gondoljunk csak bele, egy nagyon jól kivitelezett apró munka hozhat hatalmas eredményeket, de egy rosszul elvégzett takarítás is okozhatja egy tárgyalás negatív kimenetelét és a szerződéskötés elmaradását.

A munkavédelem feladatai például nagyon sok ember és egyben vállalkozás számára egy kellemetlen, haszontalan mumus feladatnak számítanak, mindaddig, míg egy nagyobb ellenőrzés során nem kapnak egy hatalmas büntetést, vagy ami akár még rosszabb, nem történik valami olyan váratlan esemény vagy tragédia, ami hatalmas anyagi károkat és – vagy emberi egészségkárosodást vagy akár halált okoz. Akkor persze már mindenki az eszéhez kap, hogy kellett volna egy jobb szolgáltatást választani, ami látszat védelem helyett valódi eredményeket nyújt a munkavédelmi rendszer tekintetében is, de már késő.

Én mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha munkavédelmi feladatok ellátása a kérdés, és főleg az építőipar területén, akkor keresse fel az activesafety.hu csapatot, mert biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni sem a hozzáállásukban, sem a szakmai tudásukban és tapasztalatukban, sem pedig a közös munka gördülékenységében és egyszerűségében, nem beszélve a vállalási díjról. Jó áron, profi segítséget és maximális eredményt kap az, aki őket választja. Nem mellesleg pedig nem kell tartania attól, hogy bármilyen baleset veszélyezteti a működést vagy a hosszútávú sikereket.